Spis is, redd miljøet!

by Hilde Christina on November 16, 2011

Hvem liker ikke is?! Ben & Jerry’s er et ismerke du bør sjekke ut dersom du ikke allerede har gjort det og nå kommer Ben & Jerry’s i en ny nordisk is som støtter WWF!

Dette er et fantastisk samarbeid og noe flere burde hente inspirasjon fra, les mer om samarbeidet under.

 

Ny Nordisk is fra Ben & Jerry’s støtter WWF
 
En eksklusiv Nordisk smaksvariant som ikke bare smaker himmelsk, men som gjennom et samarbeid med WWF støtter beredskapen langs norskekysten i tilfelle oljesøl – for godt til å være sant? Nope!

 

I Norge gir nemlig Ben & Jerry´s en krone av hver solgte bøtte is av typen ”Nordic Water Peace” til WWFs oljevern, i tillegg går ti kroner for hver kule som blir solgt på festivaler rundt i landet i sommer til samme formålet.

– Vi valgte dette å samarbeide med WWF i Norge fordi vi synes det er prisverdig med lokale frivillige som tar ansvar for å holde kysten vår fri for oljesøl, sier Julie Haug, Brand Champion for Ben & Jerry`s i Norge.

Ben & Jerrys´s sosiale misjon tilsier at deler av overskuddet skal gis til gode formål og i år valgte Ben & Jerry´s å samarbeide WWF og ren kyst – prosjektet deres. I samarbeid med blant annet Kystverket har WWF utviklet et oljevernkurs de holder for frivillige som dermed blir kvalifisert til å rydde olje i fjæra ved store oljeutslipp.

Alle smakene i Nordic Water Peace, fra den kremete vaniljeisen med sjokoladesaus til sjokoladekjeksen og de små peace-tegn av ren sjokolade er fairtradesertifiserte. Vi anbefaler to store kuler – for maksimalt god samvittighet.

Love, Peace & Ice Cream. 

Animal-Friendly Bloggers sier YAY!

{ 1 comment… read it below or add one }

Mie June 24, 2012 at 1:28 pm

Flott at B&J prøver å støtte en miljøvernssak, men det er vel strengt tatt det motsatte av dyrevennlig å spise is? Miljøvennlig kanskje, men dette er da _dyre_vennlige bloggere og med mindre isen er vegansk er den veldig lite dyrevennlig. :)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: