Ine! www.inemelby.blogg.no

by Heidi Nickoline on August 1, 2012

Ine skrev dette i sin mail til oss

 

Jeg er ei jente på 20 år som i veldig lang tid har vært i mot dyretesting, pelsdyrfarmer og  dyremishandling generellt. Jeg har derfor ungått kjøp av produkter jeg vet er testet på dyr, og antok derfor at baderomshyllene mine var ganske dyrevennlige. Etter å ha sett en video i går fant jeg ut at jeg ikke er på langt nær dyrevennlig enda og bestemte meg derfor for å gå dypere i dette for å virkelig finne ut hva som testes på dyr og ikke. Jeg har lest utallige lister og sendt mail til flere for å selv kunne lage en liste som er 110% sikker. Jeg er ikke ferdig med listen enda, men er på god vei.
Alle produktene jeg har på badet mitt skal brukes opp og deretter boikottes, bortsett fra de som er dyrevennlige selvsagt.

På bloggen min deler jeg alt mulig. Alt bra antrekksbilder, anbefalinger av hudpleie, til livet som nybakt mor. Dette med å bli en dyrevennlig blogger kommer selvsagt også til å prege bloggen hvis jeg blir medlem, og ellers kommer dyretesting til å være et tema jeg skal fortsette å ta for meg slik at andre mennesker der ute kanskje får lyst til å slenge seg på bølgen.

Håper dere aksepterer meg, det hadde jeg satt stor pris på!

Mvh Ine

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: