Tanja! www.ulvekyss.blogg.no

by Heidi Nickoline on April 9, 2012

I mailen vi fikk fra Tanja stod dette

Jeg føler at jeg lever for dyrene sin skyld. Det har jeg alltid gjort.

De er så gode og kjærlige og  det sårer meg virkelig at mennesker ikke greier å gi dem noe tilbake, men heller bare tar og tar, utnytter og dreper og gir ingenting. Jeg har vært vegetarianer siden høstferien i 2010 og ble veganer nå i januar. Hvis jeg hadde visst om denne utnyttingen hadde jeg vært veganer for lenge siden! Derfor prøver jeg å spre kunnskapen ved å blogge om det. Blogger hovedsaklig om dyr, mennesker og jorden, og samspillet mellom disse.

Jeg har alltid gjort alt jeg kan for dyr jeg møter på. Hunder og katter som har kommet bort fra eierne sine, smådyr (som fugl, mus og rotte) som har fått en skade og trenger kjærlighet og beskyttelse og også enda mindre dyr, som humler som har lite av krefter til å fly. Har også arangert årlige basarer der pengene har gått til dyrebeskyttelsen.

Nå i det siste har jeg vært litt mer aktiv. Har for eksempel jobbet litt på FOD-gården og har stilt opp på markeringen på selenes dag som NOAH arangerte. Skal snart bli medlem av NOAH også og dele ut mange flere løpesedler.

Har selv tre rotter, som selvfølgelig blir fullt og helt respektert. Har hatt pinnedyr også, men i fremtiden kommer jeg helt sikkert til å ha en eller flere hunder. Men foreløpig går ikke det desverre.

Mvh. Tanja (ulvekyss.blogg.no)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: