Bli medlem!

by Hilde Christina on November 13, 2011

Liker du dyr og har en blogg du liker å skrive i? Bli medlem davel! Det koster ingenting og er heller ikke tidkrevende. Det eneste vi krever, er at du fester logoen vår i bloggen din og skriver et lite innlegg om oss. Samtidig må du unngå produkter som testes på dyr, unngå pelsbruk og være en sann dyrevenn!

Send en mail til dyrevennligebloggere@hotmail.com og legg ved bloggadresse og litt informasjon om deg og bloggen din. Blir du akseptert som medlem, får du tilsendt en mail med logo og informasjon, samtidig får du et presentasjonsinnlegg av deg og bloggen din her på DyrevennligeBloggere.com!

{ 2 comments… read them below or add one }

Maria Døsvik November 16, 2011 at 4:23 pm

Hei

Jeg skriver en blogg om helse og kosmetikk, men tvisten er at jeg ser på dette i sammenheng med markedsføring. Jeg kommenterer alltid om produktet er testet på dyr eller ikke, da jeg er mot det.

Jeg heter Maria Døsvik og er 22 år gammel. For øyeblikket holder jeg på med mitt siste år på bachelor i internasjonal markedsføring. Jeg har ingen dyr, da jer er student og bor i en liten leilighet. Selv er jeg vegeterianer.

http://makeupinspirert.blogspot.com/

Mvh.
Maria

christina moen larsen November 20, 2011 at 3:03 pm

jeg er en 16 år gammel jente fra stavanger som bryr seg veldig om dyr og miljø. Har nettopp startet å blogge. Er medlem i bla NOAH, dyrevernalliansen og natur og ungdom. Er vegetarianer og er veldig opptatt av mijøet. Bruker selfølgelig ikke pels eller produkter som er testet på dyr ;)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: