Ny nettside er endelig oppe og går!

by Hilde Christina on November 11, 2011

For noen måneder siden forsvant plutselig nettsiden vår og fordi vi en stund hadde ønsket å få et nytt design til nettsiden vår og også begynne konverteringen over til engelsk side og prosjekt, brukte vi nettside-kræsjen som en unnskyldning til å komme tilbake med nytt utseende! Nå er vi endelig på plass og vi håper dere liker den nye siden så mye som vi gjør!

Nytt navn er nå på plass, fra nå av heter vi Animal-Friendly Bloggers! Dere som er medlem hos oss vil få tilsendt mail med ny logo veldig snart.

Designeren vår har gjort en kjempejobb med å lage et design som reflekterer det vi står for, i tillegg var vi så heldige at Silje fra www.pairotte.com  som er en flink skribent for oss, laget logoen som nå er vårt nye kjennemerke.

Min hund Spot, dalmatineren jeg hadde i seks år var inspirasjonen til vår forrige logo og han er med i denne logoen også. Forhåpentligvis vil dere kjenne igjen denne logoen når dere klikker dere rundt i blogger, vi har allerede flere hundre medlemmer i Norge og det er vi mektig stolte av!

Dyrevennligebloggere.com vil fortsette som før en stund til, etterhvert vil vi sakte, men sikkert gå over til engelsk. Dette gjør vi for å kunne nå ut til enda flere, bli større og bedre. Vi har flere nye idèer vi ønsker å sette til livs, vi håper på at 2012 vil bli et fantastisk bra år for oss!

 

Som alltid, om du har en artikkel du ønsker å få publisert eller en blogg du ønsker å joine oss med, send oss en mail til dyrevennligebloggere@hotmail.com! Vi trenger alltid medhjelpere, om det så er til research eller skriving av artikler så kontakt oss gjerne dersom du ønsker å bidra. Har du idèer eller ønsker til noe vi skal skrive om er det selvfølgelig også bare å sende oss en mail.

 

Inntil vi snakkes igjen, ha en herlig uke alle sammen!

- Hilde Christina

{ 4 comments… read them below or add one }

Maiken November 14, 2011 at 11:22 am

Den nye nettsiden ble kjempe flott!!! :D

HildeChristina November 14, 2011 at 11:51 am

Takk skal du ha! :)

Vendis April 21, 2012 at 7:59 pm

Etter en laaang pause fra bloggingen, er jeg på att igjen. Den nye flotte logoen er allerede på plass.

Vendis April 21, 2012 at 8:00 pm

Etter en laaang pause fra bloggingen, er jeg på att igjen. Den nye flotte logoen er allerede på plass.
(dobbelkommentar pga surret med epost adr…)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: