Silje holder freestylekurs!

by Hilde Christina on April 1, 2012

Introkurs i freestyle!

 

Hamar og Omegn Hundeklubb arrangerer introkurs i Freestyle helgen 27. – 29. april. Kurset vil foregå på klubbens treningsbane på Bergset i Vang.

Har du lyst til å ha det gøy til musikk sammen med hunden din? Da er freestyle noe for deg! Freestyle er en kreativ form for lydighetstrening, hvor hund og fører går et selvkomponert lydighetsprogram til musikk. Her står samarbeid, kreativitet, energi, stil og glede i fokus!

Det meste er lov, og uansett om man ønsker å konkurrere eller bare danse sammen med hunden sin for gledens skyld er dette en gren for hunder og førere i alle aldre.

Kurset gir en introduksjon til hva freestyle er, og veien fram mot et program . Det består av teori og praksis, hvor vi skal trene inn morsomme triks med hundene som vi setter sammen til freestyle. Veiledning og oppgaver vil bli tilpasset hver enkelt ekvipasje, vi tilrettelegger både for de som aldri har trent freestyle og de som er kjent med freestyle fra før.

Kurset passer for deg som er nybegynner og vil ha en innføring i hvordan man kan bruke freestyle til et kreativt samarbeid med hunden, som vil være et effektivt redskap enten du vil trene triks, freestyle, lydighet, agility eller bare hverdagslydighet .

Det koster 1500 kr for medlemmer i Hamar og Omegn Hundeklubb, og 1800 kr for ikke-medlemmer.

Påmelding fortløpende fram til 20.april.

 

For mer info eller påmelding, ta kontakt med instruktør Silje Heistein Lund tlf 40855332 eller silje.h.lund@gmail.com

{ 1 comment… read it below or add one }

Silje September 26, 2012 at 6:35 pm

Det høres driit kult ut :D

Leave a Comment

Previous post:

Next post: