Team DB

Per nå består Team DB av tre jenter, her er de tre og litt info om hver av dem!

Om du ønsker å bidra, om det så er med å skrive artikler, skrive om organisasjoner eller annet, ta gjerne kontakt! Vi har alltid bruk for flinke medhjelpere.

 

Hilde Christina

Jeg driver hudpleie og makeupblogg på HildeChristina.com og startet Dyrevennlige Bloggere i 2009. Jeg har alltid vært opptatt av dyr og dyrevern og oppfordrer leserne mine til å kutte dyretestede skjønnhetsprodukter, noe jeg håper flere bloggere vil være med på. Jeg er veldig glad for at jeg kan bruke bloggen min til å fremme Animal-Friendly Bloggers, et prosjekt jeg har stor tro på. Blogg er veldig populært og noe de fleste av oss har så hvorfor ikke bruke det verktøyet til å spre noe bra?

Jeg bor i USA, rettere sag i California, med forloveden min og våre to hunder, Chester og Dottie. Begge er shelterhunder vi har adoptert fra shelters her i USA, vi har som regel også alltid en fostervalp i hus. Shelteret vi støtter her i USA heter Copper’s Dream og er fantastisk flinke!

Blogg er kult, la oss gjøre dyrevern kult også!

Heidi Nickoline

Jeg er da Heidi Nickoline Brennodden er 26 år og forfatteren av 9cko.com

Jeg har alltid vært glad i dyr og opptatt av at de skal ha det bra, men etter jeg fikk min første hund, Rex, for to år siden har viktigheten av dyrs velferd virkelig gått opp for meg. Hver dag, over alt i verden leker mennesker Gud og påfører et dyr unødvendig smerte, stress og utsetter de for grusomme levevilkår for å tilfredstille et marked vi virkelig ikke behøver. Jeg trenger ikke en mascara som er testet ut på en kanin eller en shampo testet på en hund, jeg har hverken kaninøyevipper eller pels på hue, og ut ifra det jeg kan om den menneskelige anatomien så har ikke du det heller, så hvorfor støtte den industrien? Jeg holder meg like varm i en ordinær boblejakke som i pels, og jeg kan virkelig uttale meg her, for jeg må holde varmen i 40 minusgrader store deler av året.

Dyr har ikke en stemme, men det har vi, og den må vi bruke for å få slutt på lidelsene millioner av dyr går igjennom for å tilfredstille oss mennesker hver dag.

Silje

Jeg heter Silje Heistein Lund og har en Alaska Husky/Irsk Setter ved navn Buddha som er født 2010.

I dag trener vi agility og freestyle, og ser fram til villmarksturer med kløv og trekking når Buddha blir større.

Jeg har bachelorgrad i psykologi og sosiologi og mastergrad i sosiologi. På dyrefronten har jeg ettårig instruktørkurs og klikkertrenerkurs, instruktørkurs i freestyle, samt ulike kurs i lydighet, spor, agility, atferd, rallylydighet og presentasjonsteknikk.

Å jobbe med trening av dyr og dyreatferd er en stor pasjon. Jeg har jobbet som tilrider og rideinstruktør i flere år i Sverige (Gränsbo Stuteri), Trondheim og nå på Hedmarken. Når det gjelder hund jobbet jeg som hundetrener i Trondheim (valpekurs og hverdagslydighet), og per dags dato er jeg instruktør i HOHK. Jeg er også en del av teamet hos Animal-friendly Bloggers.

Dyreatferd er et spennende tema hvor vi har mye å lære. For meg er det viktig å få fram budskapet  om at ved å trene dyrene våre med positive metoder og å jobbe sammen i team istedenfor gjennom dominans, får vi trygge, glade og kreative individer. Og det vil vi ha!